Reviews

Café diner ’t Weesperplein is geopend van dinsdag tot en met zondag. U kunt bij ons terecht voor lunch, high tea, borrel of diner. Onze menukaart is uiterst gevarieerd en sluit bij veel smaken aan. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met allergieën en dieetwensen. Laat het ons weten. Voor een snelle maaltijd of een uitgebreid diner, ons team staat graag voor u klaar!
4,5
4,5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed0%
Gemiddeld25%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bekijk onze beoordelingen

Paasbrunch

31 maart 2024

Wat een enorme goed verzorgde paasbrunch. Super kwaliteit. Zalm en rivierkreeftjes waren echt heerlijk. Ook de filet American. Maar wat niet eigenlijk. Van begin tot desert helemaal top en ook nog eens zeer fijne bediening. Leuk ook voor de kindjes met eieren zoeken en knutselen! Super dag

Corine

High tea

20 november 2023

Ik werd door mijn dochter verrast met een high tea voor mijn verjaardag. In principe zag het er super uit echter is onze ervaring dat we meer en deel zoete hapjes kregen. Er was aangegeven dat we geen vis eten we kregen daar iets anders voor. Op de kaart staat verschillende soorten broodjes we kregen 1mini broodje brie en 1 mini broodje kip. We hebben omdat ik snel hypo’s heb uiteindelijk zelf nog een broodje kroket en een pomedori soep besteld omdat onze tanden de zoetigheid niet meer aankonden. Dit gemeld maar uiteindelijk bij het betalen was alleen het kopje koffie niet berekend en hebben €75,= mogen betalen voor een high tea. Vind het persoonlijk een super hoog bedrag. En natuurlijk is een high tea zoet maar voor ons persoonlijk was dit wel heel zoet. Erg jammer voor dit bedrag.

Het is puur een persoonlijke voorkeur qua smaak. De bediening was zoals altijd heel erg aardig daar valt niks op aan te merken.

Barbara

Mosselen in Indiase curry

17 augustus 2023

In 1 woord : SUBLIEM!!!!!! 💯💯💯

Richard Bonga

Uitstekende Service en Heerlijke Gerechten!

16 mei 2023

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan Café-Diner ’t Weesperplein en ik was absoluut onder de indruk. Vanaf het moment dat we binnenstapten, werden we begroet met een warm welkom en uitstekende service. Het menu was uitgebreid en vol variatie, er was echt voor elk wat wils. Ik heb genoten van een heerlijk diner, bereid met verse, lokale ingrediënten. De sfeer was ontspannen en gezellig, wat zeker bijdroeg aan de positieve ervaring. Ik kan ’t Weesperplein zeker aanraden voor een heerlijke lunch, high tea, borrel of diner!

Serge