Catering

De lekkerste catering van Weesp

Compleet verzorgde catering

Organiseert u een feest of ander evenement en zoekt u daar een cateraar voor? Het organiseren van een evenement is niet zomaar wat. U moet aan een hoop zaken denken: van de locatie en de aankleding tot aan het eten. Wij kunnen u veel uit handen nemen.

Draag de catering van uw evenement over aan ons en laat uw gasten een warme smaaksensatie beleven.

Neem vandaag nog contact op om de catering te regelen. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen door en maken een passend voorstel.

Gepersonaliseerde catering uit Weesp

Hoe groot of klein het evenement ook is dat u organiseert: u wilt dat het eten voortreffelijk is. U heeft vast ook ideeën over welk eten u graag wilt serveren. We bespreken samen uw wensen voor de catering op uw feest. Daar voegen we een scheutje van onze creatieve inbreng en ervaring aan toe, om zo te komen tot een concept dat bij uw wensen aansluit.

Op basis van uw wensen, het aantal mensen en het budget maken wij een passend voorstel voor u. We zorgen er met onze catering voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is weer een zorg minder. Denkt u er ook aan om zelf te genieten tijdens uw feest? Wij beloven het u: aan de catering voor uw feest hoeft u niet meer te denken.

Onze menu’s

Heeft u al ideeën over hoe u de catering op uw evenementlocatie wilt inrichten? Wij denken graag met u mee. Heeft u echter nog geen idee? Wij hebben een aantal standaardmenu’s waar u uit kunt kiezen. Dat maakt de keuze voor het juiste eten nog makkelijker!

– Hapjes
– Buffetten
– BBQ
– High tea

De perfecte locatie

Waar het feestje ook is: wij verzorgen de catering voor u op elke locatie, in regio Weesp en daarbuiten. Daarnaast toveren we de ruimte ook om tot een prachtige feestlocatie. Heeft u al een goede locatie in gedachten, of wilt u een suggestie van ons? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden voor partycatering en andere bijkomstigheden.

Van Houtenkerk

Grote St. Laurenskerk

Locatie naar uw keuze

Neem contact met ons op

U hoeft zich geen zorgen te maken om de catering van uw evenement. Bel 0294 – 48 28 20 en wij regelen de rest.

Openingstijden

maandag

Gesloten

dinsdag t/m zaterdag

11.00 – 23.00 uur

Zondag

12.00 – 23.00 uur

Catering kan voor alle tijden besteld worden

Bedrijfsinformatie

Adres

Slijkstraat 43
1381 AZ Weesp

Telefoonnummer

0294 – 48 28 20

E-mailadres

info@weesperplein.nl

Kvk

32083799

© 2024 Café-Diner 't Weesperplein | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs