De lekkerste catering van Weesp

Organiseert u een feest of ander evenement op locatie in regio Weesp en zoekt u daar nog catering bij? Het organiseren van een evenement is niet zomaar wat. U moet daarbij aan een hoop dingen denken: van de locatie en de aankleding tot aan het eten. Over dat laatste hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken. Draag de partycatering van uw evenement in omgeving en buiten Weesp ook over aan ons en laat uw gasten een ware smaaksensatie beleven. Neem vandaag nog contact op om de catering op uw evenementlocatie in Weesp  en ook buiten de regio Weesp te regelen.

Neem contact op

Gepersonaliseerde catering uit Weesp

Hoe groot of klein het evenement ook is dat u organiseert: u wilt dat het eten voortreffelijk is. U heeft vast ook ideeën over welk eten u graag wilt serveren. We bespreken samen uw wensen voor de partycatering op uw feest in Weesp. Daar voegen we een scheutje van onze creatieve inbreng en ervaring aan toe, om zo te komen tot een concept dat bij uw wensen aansluit.

Wilt u wat inspiratie opdoen voor uw bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of bruiloft? Dan kunt u diverse mogelijkheden en voorbeelden van catering op locatie in Weesp komen bekijken. Op basis van uw wensen, het aantal mensen en het budget maken wij een passend voorstel voor u. We zorgen er met onze partycatering voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is weer een zorg minder. Denkt u er ook aan om zelf te genieten tijdens uw feest? Wij beloven het u: aan de catering voor uw feest in Weesp hoeft u niet meer te denken.

Laat ons uw catering verzorgen

Onze menu’s

Heeft u al ideeën over hoe u de catering op uw evenementlocatie in Weesp wilt inrichten? Wij denken graag met u mee. Heeft u echter nog geen idee? Wij hebben een aantal standaardmenu’s waar u uit kunt kiezen. Dat maakt de keuze voor het juiste eten nog makkelijker!

Bekijk de menu’s

De perfecte locatie

Waar het feestje ook is: wij verzorgen de partycatering voor u op elke locatie, in regio Weesp en daarbuiten. Daarnaast toveren we de ruimte ook om tot een prachtige feestlocatie. Heeft u al een goede locatie in gedachten, of wilt u een suggestie van ons? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden voor partycatering en andere bijkomstigheden.

Café-Diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:00 - 00:00

Café-Diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.