De lekkerste catering van Weesp

Het is nogal wat, het organiseren van een feest of ander evenement. U moet daarbij aan een hoop dingen denken: van de locatie en de aankleding tot aan het eten. Over dat laatste hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken. Draag de catering over aan ons en laat uw gasten een ware smaaksensatie beleven. Neem vandaag nog contact op om de catering voor uw evenement te regelen.

Neem contact op

Uw cateraar in Weesp en omgeving

Hoe groot of klein het evenement ook is dat u organiseert: u wilt dat het eten voortreffelijk is. U heeft vast ook ideeën over welk eten u graag wilt serveren. We bespreken samen uw wensen. Daar voegen we een scheutje van onze creatieve inbreng en ervaring aan toe, om zo te komen tot een concept dat bij uw wensen aansluit.

Wilt u wat inspiratie opdoen? Dan kunt u diverse mogelijkheden en voorbeelden bekijken. Op basis van uw wensen, het aantal mensen en budget maken wij een passend voorstel voor u.

We zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is weer een zorg minder. Denkt u er ook aan om zelf te genieten tijdens uw eigen feest? Wij beloven het u: aan de catering hoeft u niet meer te denken.

Laat ons uw catering verzorgen

Onze menu’s

We laten graag onze creatieve ideeën er voor u op los, maar we hebben ook een aantal standaardmenu’s waar u uit kunt kiezen. Dat maakt de keuze voor het juiste eten nog makkelijker!

Bekijk de menu’s

De perfecte locatie

Waar het feestje ook is: wij verzorgen de catering voor u. Daarnaast toveren we de locatie ook om in een prachtige feestgelegenheid. Heeft u al een prachtige locatie in gedachte, of wilt u een suggestie van ons? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Cafe diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:30 - 00:00

Catering kan voor alle tijden besteld worden

Cafe diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.