Een lunch in Weesp met lokale en verse ingrediënten

Bent u op zoek naar een plek in Weesp waar u van een heerlijke lunch kunt genieten? Dan zal onze uitgebreide menukaart u aangenaam verrassen. Kom naar ons restaurant voor rijk belegde broodjes, frisse salades, verschillende lunchhapjes en meer.

Reserveer een heerlijke lunch

Een lunch met lokale en verse ingrediënten

In onze internationaal georiënteerde keuken gebruiken we de lekkerste streekproducten. Hiervoor werken wij samen met lokale leveranciers die ons ieder seizoen de meest verse ingrediënten bezorgen. Op onze menukaart vindt u voor ieder wat wils. Of u nu zin heeft in een rijk belegd broodje of juist in een frisse salade. Daarnaast is er voor de kleintjes ook volop te smullen in ons restaurant en kunt u zelfs uw babyshower bij ons vieren. Op onze menukaart kunt u al onze (lunch)gerechten vinden.

High tea en high wine

Bent u een echte zoetekauw? Dan raden wij u aan om eens een high tea te proberen. U krijgt dan onder andere heerlijk vers fruit, luxe bonbons en huisgemaakt gebak terwijl u daarnaast van heerlijke thee kan genieten. Bent u eerder op zoek naar een hartige lunch bij ons restaurant in Weesp? Dan is de high wine zeker een goed idee! Proef verschillende soorten wijnen en laat u verwennen met bijpassende amuses.

Neem direct contact op

Tot snel in ons restaurant!

We zien u graag terug in ons restaurant in Weesp voor een heerlijke lunch. Wilt u zeker zijn van een plekje? Of bent u met een grote groep en heeft u interesse in een besloten lunch? Via een online reservering kunt u al uw wensen doorgeven. Heeft u nog andere vragen dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 0294-48 28 20 of via rinze@weesperplein.nl.

Café-Diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:00 - 00:00

Café-Diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.