High tea in Weesp

Wilt u genieten van een heerlijke high tea samen met uw familie of uw vrienden op een prachtige locatie in regio Weesp? Dan bent u bij ons van harte welkom! Zin in hartige taart, luxe bonbons of huisgemaakt gebak? U vindt het allemaal in ons uitgebreide high tea-menu. Kom gezellig langs en laat u verrassen.

Reserveer uw high tea

Een high tea met zalige hapjes en goed gezelschap

Heerlijke thee, zalige hapjes, goed gezelschap en een sfeervolle locatie: dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde high tea. U kunt van onze high tea genieten in ons gezellige restaurant of, bij goed weer, in onze fijne en knusse tuin. Bent u meer van de hartige hapjes? Dan is een high wine wellicht iets voor u. U proeft dan onder andere drie verschillende
wijnen en ontvangt hierbij bijpassende amuses. Meer informatie over deze high wine en high tea vindt u op onze menukaart. Wilt u in plaats van ’s middags juist in de avond een bijzonder diner meemaken? Ook dat is mogelijk. Bovendien kunt u in ons restaurant in Weesp ook gewoonlunchen en dineren.

High tea op locatie

Heerlijke thee, zalige hapjes, goed gezelschap en een sfeervolle locatie: dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde high tea in ons gezellige restaurant in Weesp. Bij goed weer is het ook mogelijk om te genieten in onze fijne en knusse tuin. Bent u meer van de hartige hapjes? Dan is een high wine wellicht iets voor u. U proeft dan onder andere drie verschillende wijnen en ontvangt hierbij bijpassende amuses. Meer informatie over deze high wine en high tea vindt u op onze menukaart. Wilt u in plaats van ’s middags juist in de avond een bijzonder diner meemaken? Ook dat is mogelijk. Bovendien kunt u in ons restaurant ook gewoon lunchen en dineren.

Neem direct contact op

Reserveer nu of bespreek de mogelijkheden

Kunt u niet wachten om lekker te genieten van ons uitgebreide high tea-assortiment? Reserveer uw etentje online om zeker te zijn van een plek. Wilt u liever een high tea op locatie in de regio Weesp? Bespreek de mogelijkheden met ons door te bellen naar 0294-48 28 20 of stuur een mail naar rinze@weesperplein.nl.

Cafe diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:30 - 00:00

Catering kan voor alle tijden besteld worden

Cafe diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.