High tea in Weesp

Wilt u genieten van een heerlijke high tea samen met uw familie of uw vrienden? Dan bent u bij ons van harte welkom! Zin in hartige taart, luxe bonbons of huisgemaakt gebak? U vindt het allemaal in ons uitgebreide high tea-menu. Kom gezellig langs in Weesp en laat u verrassen.

Reserveer uw high tea

Een high tea met zalige hapjes en goed gezelschap

Heerlijke thee, zalige hapjes, goed gezelschap en een sfeervolle locatie: dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde high tea. U kunt van onze high tea genieten in ons gezellige restaurant of, bij goed weer, in onze fijne en knusse tuin. Bent u meer van de hartige hapjes? Dan is een high wine wellicht iets voor u. U proeft dan onder andere drie verschillende
wijnen en ontvangt hierbij bijpassende amuses. Meer informatie over deze high wine en high tea vindt u op onze menukaart. Wilt u in plaats van ’s middags juist in de avond een bijzonder diner meemaken? Ook dat is mogelijk. Bovendien kunt u in ons restaurant in Weesp ook gewoonlunchen en dineren.

High tea op locatie

Heeft u liever een high tea op locatie? Ook dat verzorgen we graag voor u. Wij komen uw kant op en nemen de volledige catering op ons. U hoeft hierbij zelf nergens meer aan te denken. Naast een high tea kunt u ook uit een van onze andere samengestelde cateringmenu’s kiezen.

Neem direct contact op

Reserveer nu of bespreek de mogelijkheden

Kunt u niet wachten om lekker te genieten van ons uitgebreide high tea-assortiment? Reserveer uw etentje online om zeker te zijn van een plek in Weesp. Wilt u liever een high tea op locatie? Bespreek de mogelijkheden met ons door te bellen naar 0294-48 28 20 of stuur een mail naar rinze@weesperplein.nl

Cafe diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:30 - 00:00

Catering kan voor alle tijden besteld worden

Cafe diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.