Feestlocatie in Weesp

Organiseert u binnenkort een familiefeest, werkborrel of babyshower, en zoekt u nog een perfecte feestlocatie in regio Weesp? Zoek niet langer en kom uw feest gezellig bij ons vieren! Ons sfeervolle restaurant en onze knusse tuin zijn het perfecte decor voor uw evenement. Mocht u toch liever een andere locatie willen, dan zoeken wij samen met u naar de beste feestlocatie.

Reserveer uw feestlocatie

Ons sfeervolle restaurant in Weesp en onze knusse tuin als uw feestlocatie?

Wij hebben de perfecte feestlocatie voor uw evenement in de regio Weesp. U huurt hierbij niet alleen ons restaurant, maar wij zorgen ook voor passende feestdecoratie en heerlijk eten en drinken. U kunt aan ons al uw wensen doorgeven. Bij ons restaurant is alles mogelijk. Reserveer online en wij helpen u aan een onvergetelijke dag voor onder andere uw:

Kies een andere feestlocatie en laat de catering verzorgen

Kiest u toch liever voor een andere feestlocatie in de regio Weesp? Geen probleem. Wij helpen u de juiste locatie te vinden die het beste aansluit bij uw wensen en verzorgen ook daar de volledige catering. Zo hebben wij al regelmatig gebruikgemaakt van unieke feestlocaties De Theetuin Weesp en de Van Houtenkerk. Speciaal voor deze evenementen hebben wij cateringmenu’s samengesteld. Heeft u toch andere wensen of wilt u bijvoorbeeld menu’s combineren? Laat het ons weten en wij regelen het voor u.

Neem direct contact op

Benieuwd wat we voor uw evenement kunnen betekenen?

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw evenement met ons bespreken? Dan kunt u ons altijd bellen op 0294-48 28 20 of u kunt mailen naar rinze@weesperplein.nl. U kunt natuurlijk ook direct een reservering plaatsen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Café-Diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:00 - 00:00

Café-Diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.