Café-Diner 't Weesperplein, voor uw beste cateringmenu

Een gezellige barbecue organiseren of elegante kleine hapjes serveren? Voor elk feest of evenement hebben wij het juiste menu. Bekijk hier onze standaardmenu’s, of neem contact op om uw specifieke wensen met ons te bespreken. Met onze ervaren en vakkundige koks is er heel veel mogelijk.

Neem direct contact op

Catering in Weesp

Heeft u al bedacht wat voor een gerechten u wilt opdienen op uw feest? Bij elk feest of evenement hoort het juiste eten. Dat kan een uitgebreid buffet zijn, een high tea of simpelweg wat hapjes. Café-Diner 't Weesperplein biedt verschillende cateringmenu’s. Zo kunt u kiezen welk menu het beste bij uw feest past. Heeft u andere ideeën? U kunt de menu’s ook als inspiratie gebruiken of ze helemaal overboord gooien. Elk evenement is maatwerk. Over smaak valt tenslotte niet te twisten.

Welke menu kiest u?

Cateringmenu’s van Café-Diner 't Weesperplein

  High tea

  Hapjes
  Buffetten
BBQ
Walking dinner

Lunch

Wilt u gezellig lunchen? Bent u met een groep van 15 personen of meer? Kies uit diverse broodjes, waaronder hard of zacht, wit of bruin, luxe belegd of met een lekker soepje erbij. 


Door de lunch zelf samen te stellen, weet u zeker dat iedereen aan zijn trekken komt.

Bekijk het lunchmenu

High tea

U bent er vast wel mee bekend: de Engelse traditionele high tea. Geniet een middag van heerlijke scones, bonbons en kleine sandwiches. 


Ideaal voor een middagje met vriendinnen, familie of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest!

Hapjes

Een lekkere bittergarnituur is een graag geziene gast op elk feest. Wilt u het iets luxer aanpakken? Dan zijn crostini’s – onder andere bestaande uit zalmtartaar, carpaccio en tonijnsalade een goede keuze.


Uw gasten zullen smullen van ons ruime aanbod aan hapjes, van garnituur tot sashimi.

Buffetten

Bent u met een groep van 20 personen of meer? Dan is een van onze buffetten een mooie oplossing voor u. We hebben een zomers Italiaans buffet of een lekker tapasbuffet met kleine hapjes. 


Meer van de Hollandse kost? Dan is ons Hollands buffet of stamppottenbuffet iets voor u. Bij alle buffetten kunt u kiezen uit een warm of koud buffet.

Bekijk het buffetmenu

BBQ

Op een zwoele avond de barbecue aansteken. Gezellig met vrienden genieten van de heerlijkste stukjes vlees. Wat dacht u van een mals stukje biefstuk? 


Of grote gamba’s? We serveren naast de stukken vlees ook lekkere salades, brood en huisgemaakte sauzen.

Walking dinner

U organiseert een diner met familie en vrienden, maar door de tafelschikking spreekt u alleen de gasten direct naast u. Met een walking dinner worden kleine gerechtjes geserveerd met een vork of lepel. 


U kunt deze makkelijk uit de hand opeten en iedereen kan gaan of staan waar hij of zij wil. Aan het einde van de avond heeft u een praatje gemaakt met alle genodigden!

Café-Diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:00 - 00:00

Café-Diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.