Catering bedrijfsfeest in Weesp

Bent u op zoek naar catering voor uw bedrijfsfeest, uw bruiloft of een ander evenement in de omgeving van Weesp? Bezorg uw gasten een ware smaaksensatie en laat de catering door ons verzorgen. Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Daarom nemen wij graag de catering voor u uit handen en zorgen we ervoor dat uw gasten niets tekortkomen.

Reserveer uw catering

Kies zelf het menu voor de catering van uw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement in Weesp

Elk evenement is uniek en daar horen ook verschillende soorten menu’s bij. Dat kan variëren van bittergarnituur tot zalmtartaar of lekkere stukken vlees. Bij ’t Weesperplein hebben we verschillende soorten cateringmenu’s samengesteld, waaronder:

Heeft u andere ideeën over de catering voor uw bedrijfsfeest, uw bruiloft of een ander evenement in regio Weesp? Of wilt u graag verschillende menu’s combineren? Dat kan allemaal. We bespreken samen met u uw wensen en creëren een volledig op maat gemaakt menu.

Vind de perfecte locatie

Heeft u al een locatie voor uw evenement gevonden? Dan komen we graag naar u toe! Bent u echter nog op zoek naar de perfecte locatie? Ook hier helpen wij u graag mee. Afhankelijk van het thema, het type evenement en het aantal gasten, zoeken we de locatie die hier het beste bij aansluit. Tot slot kunnen wij, naast het verzorgen van de catering en de locatie in Weesp voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement, ook helpen met de aankleding.

Neem direct contact op

Bel ons om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken

Wilt u uw gasten verwennen met een van onze heerlijke cateringmenu’s of een op maat gemaakt menu? Of wilt u hulp bij het vinden van de perfecte locatie of aankleding? Neem dan contact met ons op via 0294-48 28 20 of rinze@weesperplein.nl. Wij verzorgen met veel plezier de catering voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement in Weesp.

Café-Diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:00 - 00:00

Café-Diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.