Bijzonder diner in Weesp

Wilt u eens wat anders en bent u op zoek naar de mogelijkheden van een bijzonder diner in de omgeving van Weesp? Bij ’t Weesperplein zorgen we ervoor dat u een hele nieuwe manier van dineren ervaart. Zo kunt u uzelf helemaal laten meeslepen in een van onze spannende spellen of kunt u in plaats van zittend eens een staand diner proberen. Wij bieden twee bijzondere diners aan in ons restaurant te Weesp waar u uit kunt kiezen: het detectivediner en een walking dinner.

Reserveer uw bijzonder diner

Ontmasker de moordenaar tijdens een detectivediner

Speelt u graag spelletjes en bent u goed in het oplossen van raadsels? Dan is dit detectivediner echt iets voor u! Tijdens het detectivediner wordt u meegenomen in een mysterieus moordverhaal dat zich afspeelt in ons restaurant in Weesp. Al snel blijkt dat de dader zich aan uw tafel bevindt. Zal het u en uw tafelgenoten lukken om deze moordenaar te ontmaskeren? Of bent u misschien wel zelf de moordenaar? Kom erachter tijdens een van onze twee spelen: ‘Moord op de Oriënt Express’ en ‘Sabotage in het circus’. U kunt vanaf 8 personen en tot en met 16 personen reserveren. Het spel kost €23,- per persoon.

Met iedereen in gesprek tijdens een walking dinner

Tijdens een gewoon diner komt het weleens voor dat u enkel met de mensen om u heen spreekt. Simpelweg omdat de rest te ver weg van u zit. Daarom organiseren wij wel heel bijzondere diners in ons restaurant in Weesp, zoals walking dinners. Bij een walking dinner serveren wij kleine gerechten uit die u staand kunt opeten. Zo loopt u vrij rond en spreekt u iedereen een keer op de avond. Een ideale oplossing als u met een grote groep uit eten wil.

Neem direct contact op

Toch liever gewoon uit eten in Weesp?

Zijn een detectivediner en een walking dinner in ons restaurant in Weesp toch niets voor u? Dan kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een gewone lunch, diner of high tea. Wij hebben voor ieder wat wils en bereiden onze maaltijden altijd met verse en lokale producten. Bekijk onze menukaart als u alvast wilt weten welke gerechten wij zoal klaarmaken. Wilt u zeker zijn van een plek voor uw bijzonder diner (met of zonder thema) in ons sfeervolle restaurant in Weesp? Dan kunt u van tevoren alvast online reserveren.

Maak het mee tijdens een bijzonder diner!

Mis deze unieke ervaring niet. Voor het spannende detectivediner kunt u gemakkelijk uw gewenste datum vastzetten. Bent u meer geïnteresseerd in een walking dinner? Neem dan contact met ons op via 0294-48 28 20 of stuur een mail naar rinze@weesperplein.nl.

Café-Diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:00 - 00:00

Café-Diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.