Babyshower

Is er een baby op komst en zoekt u nog een locatie voor uw babyshower in Weesp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ervoor kiezen om de babyparty nog voor de bevalling te laten plaatsvinden, zodat u samen met uw familie, vrienden en kennissen de komst van uw kindje viert. Maar het is ook mogelijk om de babyparty na de bevalling te plannen. Uw familie, vrienden en kennissen zullen uw kleine wondertje waarschijnlijk maar al te graag willen vasthouden. En als trotse ouder zult u uw pasgeboren baby natuurlijk ook graag aan iedereen willen laten zien. Om in deze periode heel veel drukte te verminderen, kunt u ervoor kiezen een babyshower op locatie te organiseren.

Reserveer meteen

Vier uw babyshower op een sfeervolle locatie in Weesp

Wilt u uw babyparty bij ons in ’t Weesperplein vieren? Dat is een goede keuze! Omdat wij het ook ontzettend leuk vinden als er nieuw kindje op komst is of al is geboren, bieden wij ons restaurant vanaf 40 personen kosteloos tot uw beschikking tussen 15.00 uur en 17.30 uur. Zo krijgt
u 2,5 uur de tijd voor al uw familieleden, vrienden en kennissen. Viert u uw babyshower liever op een andere locatie? Wij komen graag de catering verzorgen.

Een babyshower op maat

U kunt uw babyparty bij ’t Weesperplein zo uitgebreid vieren als u wilt. Wilt u uw gasten alleen een drankje aanbieden? Of wilt u ze bijvoorbeeld ook trakteren op hapjes of een lekkere lunch? Op onze locatie zijn de mogelijkheden eindeloos en creëren we samen een babyshower op maat. Om u een idee te geven van wat onze keuken te bieden heeft voor uw babyparty, kunt u ons menu bekijken.

Neem direct contact op

Kies de perfecte datum voor uw babyshower

Heeft u al een datum in gedachten voor uw babyparty? Maak dan snel een online reservering voor deze bijzondere gelegenheid en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken. Heeft

u nog vragen over het organiseren van een babyshower op locatie? U kunt ons bereiken via 0294-48 28 20 of rinze@weesperplein.nl.

Cafe diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43 
1381 AZ Weesp Noord-Holland

KvK

32083799

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 00:00

Woensdag 11:00 - 00:00

Donderdag 11:00 - 00:00

Vrijdag 11:00 - 00:00

Zaterdag 11:00 - 00:00

Zondag 12:30 - 00:00

Catering kan voor alle tijden besteld worden

Cafe diner 't Weesperplein, een restaurant met een bijzondere sfeer in Weesp aan de Vecht.