restaurant trouwdag Weesp; Café-Diner ’t Weesperplein

De juiste locatie voor uw feest of evenement met catering in Weesp

Weet u het al? De perfecte locatie voor uw feest of evenement? Zo ja, dan komen wij graag naar u toe! Heeft u echter nog geen idee? Laat Café-Diner ‘t Weesperplein een suggestie doen.

Waar viert u het feest?

Niets zo belangrijk als de locatie van uw feest. U wilt dat het sfeer heeft, past bij uw thema en precies goed is voor het aantal gasten dat u heeft uitgenodigd.

Heeft u al de juiste locatie gevonden? Bijvoorbeeld gewoon in uw achtertuin? In de bedrijfskantine? Of juist een spectaculaire andere locatie? Waar het feestje ook is, wij verzorgen niet alleen de catering, maar ook de aankleding. Uw locatie toveren wij om tot een prachtige feestgelegenheid.

Bent u wel nog op zoek naar een locatie? Wij doen u graag een aantal suggesties!

De juiste locatie voor uw feest of evenement met catering in Weesp

In De theetuin van Weesp hebben wij al veel mooie feesten mogen verzorgen. De oude theeschenkerij is gevestigd in een loods waarin voorheen munitie werd bewaard. Het is gebouw is ruim 100 jaar oud. Aangrenzend zijn er 2 terrassen: een zonneterras van 80 vierkante meter en een overhuifd terras van ongeveer 35 vierkante meter. De theeschenkerij is het hele jaar door te huur voor recepties, vergaderingen en lunches. En dat alles natuurlijk met de catering van Café-Diner ’t Weesperplein.