eethuis Weesp; detective diner Weesp

De menu’s van Catering ‘t Weesperplein

Een gezellige barbecue organiseren of elegante kleine hapjes serveren? Voor elk feest of evenement hebben wij het juiste menu.
 

Catering in Weesp

Heeft u al bedacht wat voor gerechten u wilt opdienen op uw feest? Bij elk feest of evenement hoort het juiste eten. Dat kan een uitgebreid buffet zijn, een high tea of simpelweg wat hapjes. ’t Weesperplein biedt verschillende cateringmenu’s. Zo kunt u kiezen welk menu het beste bij uw feest past. Heeft u andere ideeën? U kunt de menu’s ook als inspiratie gebruiken of ze helemaal overboord gooien. Elk evenement is maatwerk. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. 

Lunch

Wilt u gezellig lunchen? Bent u met een groep van 15 personen of meer? Kies uit diverse broodjes, waaronder hard of zacht, wit of bruin, luxe belegd of met een lekker soepje erbij. Door de lunch zelf samen te stellen, weet u zeker dat iedereen aan zijn trekken komt.

High tea

U bent er vast wel mee bekend: de Engelse traditie High Tea. Geniet een middag van heerlijke scones, bonbons en kleine sandwiches. Ideaal voor een middagje met vriendinnen, familie of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest!

Hapjes

Een lekkere bittergarnituur is een graag geziene gast op elk feest. Wilt u het iets luxer aanpakken? Dan zijn crostini’s – onder andere bestaande uit zalmtartaar, carpaccio en tonijnsalade een goede keuze. Uw gasten zullen smullen van ons ruime aanbod aan hapjes, van garnituur tot sashimi.

Buffetten

Bent u met een groep van 20 personen of meer? Dan is een van onze buffetten een mooie oplossing voor u. We hebben een zomers Italiaans buffet of een lekker tapasbuffet met kleine hapjes. Meer van de Hollandse kost? Dan is ons Hollands buffet of stamppotten buffet iets voor u. Bij alle buffetten kunt u kiezen uit een warm of koud buffet.

BBQ

Op een zwoele avond de barbecue aansteken. Gezellig met vrienden genieten van de heerlijkste stukjes vlees. Wat dacht u van een mals stukje biefstuk? Of grote gamba’s? We serveren naast de stukken vlees ook lekkere salades, brood en huisgemaakte sauzen. 

BBQ

Walking dinner

U organiseert een diner met familie en vrienden, maar door de tafelschikking spreekt u alleen de gasten direct naast u. Met een Walking Dinner worden kleine gerechtjes geserveerd met een vork of lepel. U kunt deze makkelijk uit de hand opeten en iedereen kan gaan of staan waar hij of zij wil. Aan het einde van de avond heeft u een praatje gemaakt met alle genodigden!