eethuis Weesp; detective diner Weesp

De lekkerste catering bij Café-Diner ‘t Weesperplein

Het is nogal wat, het organiseren van een feest of ander evenement. U moet daarbij aan een hoop dingen denken: van de locatie en de aankleding tot aan het eten. Over dat laatste hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken. Draag de catering over aan ons en laat uw gasten een ware smaaksensatie beleven.
 

Uw cateraar in Weesp en omgeving

Hoe groot of klein het evenement ook is dat u organiseert: u wilt dat het eten voortreffelijk is.

U heeft ook vast ideeën over welk eten u graag wilt serveren. We bespreken samen uw wensen. Daar voegen we een scheutje van onze creatieve inbreng en ervaring aan toe, om zo te komen tot een concept dat bij uw wensen aansluit.

Wilt u wat inspiratie opdoen? Dan kunt u diverse mogelijkheden en voorbeelden bekijken. Op basis van uw wensen, het aantal mensen en budget maken wij een passend voorstel voor u.

We zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is weer een zorg minder. Denkt u er ook aan om zelf te genieten tijdens uw eigen feest? Wij beloven het u: aan de catering hoeft u niet te denken. 

Onze menu’s

We laten graag onze creatieve ideeën er voor u op los, maar we hebben ook een aantal standaardmenu’s waar u uit kunt kiezen. Dat maakt de keuze voor het juiste eten nog makkelijker!

De perfecte locatie

Waar het feestje ook is: wij verzorgen de catering voor u. Daar stoppen we niet bij: we toveren de locatie ook om in een prachtige feestgelegenheid. Heeft u al een prachtige locatie in gedacht? Of wilt u een suggestie van ons?